Wat is er te doen in Nijmegen - 10 t/m 16 oktober 2022

Het is weer een nieuwe week en dat betekend nieuwe activiteiten! Activiteiten om alleen te doen of om gezellig met een hele groep te doen. Het kan allemaal. Fijne week!

1. E-Steps Tour Nijmegen

Ontdek Nijmegen op een ludiek manier met een E-Step Tour. Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Wil je een kijkje nemen op de website? Klik dan hier.

E-Steps Tour Nijmegen. Dagelijks van 10:30 uur tot 18:00 uur. Nijmegen Outdoor, Lange baan 15 Nijmegen.

 

2. Help! Hoe plan ik mijn werk? Plannen en organiseren van jouw agenda en business

Deze workshop gaat over plannen, organiseren en timemanagement. Hoe ga ik efficiënt met mijn tijd om? Meer focus en regie op jouw planning! Wil jij beter inzicht in taken en acties, een overzicht van jouw planning en focus op de groei van jouw onderneming? Kom dan naar deze workshop en ontvang gratis handvatten waarmee je ter plekke direct aan de slag gaat. 

Workshop hoe plan ik mijn werk? Dinsdag 11 oktober 2022 van 15:00 uur tot 16:30 uur. Novio Tech Campus, Transistorweg 7 Nijmegen.

 

3. Kindercollege. Maak kennis met de politie | 6+

Wil je later graag politieagent worden? Of ben je gewoon benieuwd wat een politieagent allemaal doet? Op woensdag 12 oktober van 14.30 tot 15.30 uur komen de wijkagenten in Bibliotheek Hatert alles over de politie vertellen. 

Kindercollege. Woensdag 12 oktober 2022 van 14:30 uur tot 15:30 uur. Bibliotheek Hatert, Couwenbergstraat 20 Nijmegen.

 

 

4. Concert Electrobel

In 2012 werd heel Nijmegen wakker geschud met een explosie van de bekende fabriek Electrabel. Tien jaar later knallen we er met een gelijke explosie in met Electrobel, hét electro-feest in Merleyn! Met Electrobel bieden we het beste van oude én nieuwe electro een nieuw thuis in Merleyn. 

Electrobel. Vrijdag 14 oktober 2022 vanaf 23:00 uur. Merleyn, Hertogstraat 13 Nijmegen.

 

5. De Geest van het Besiendershuis

Iemand is ooit alleen in het Besiendershuis…Over het monumentale huis aan de Waalkade gaan al eeuwen verhalen rond. Er zouden mensen in zijn verdwenen. Er zouden geesten rondspoken. En heb je de drie witte vrouwen achter de ramen nooit gezien? Zes kinderen willen er het fijne van weten en gaan op onderzoek uit. Op een avond breken ze in in het huis. Maar wat er dan gebeurt… 

De Geest van het Besiendershuis. Zaterdag 15 oktober 2022 om 20:00 uur. Besiendershuis, Steenstraat 26 Nijmegen. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...