Nijmeegs Lopertje: zoet, wandelend icoontje van Nijmegen

Nijmeegs Lopertje: zoet, wandelend icoontje van Nijmegen

vanaf € 1,50

Het Nijmeegs lopertje is een uniek dropje uit Nijmegen in de vorm van een loper. Want het heeft die vorm, omdat Nijmegen – mede als gastheer voor de Vierdaagse – een echte 'loopstad' is!

Symbool voor Nijmegen
Het lopertje staat dus symbool voor Nijmegen met al zijn hardloop- en wandel evenementen. Bovendien, heerlijk wandelen of hardlopen in onze mooie stad Nijmegen met zijn prachtige omgeving doe je tijdens die evenementen niet alleen. Want het lopen verbindt de mensen. En het uitdelen van iets lekkers al helemaal!

Souvenir, cadeau of relatiegeschenk
Dus, ben je op zoek naar een leuk cadeau uit Nijmegen, een echt Nijmeegs relatiegeschenk, of gewoon iets lekkers voor jezelf? Dan heb je nu iets bijzonders in handen. Want het is de must have van Nijmegen. Waarom? Omdat je met de typisch Nederlandse elementen als opdruk op de verpakking je een echte blikvanger in huis hebt.

Dit ga je doen

1 Zakje Nijmeegse Lopertjes -150 gram

Een heerlijk glutenvrij (>4ppm) drop op basis van natuurlijke ingrediënten. Het is zoete drop met een zoute nasmaak. Ook verkrijgbaar in 200 gram, 400 gram of 1kg zakken.

2 Vierdaagse blik met Nijmeegse Lopertjes

Ken je het Vierdaagse blikje met Lopertjes drop al? Het blik heeft decoraties in de welbekende kleuren oranje en groen. Je herkent de bekende elementen die samenhangen met de Wandelvierdaagse. Zoals de wandelschoen, de gladiool, het Vierdaagse kruisje, het lopertje, de Waalbrug, de Vierdaagsevlag. Typisch Nijmegen, dus. Dit leuke bewaarblikje is gevuld met 200 gram lopertjes drop.

3 Pot met Nijmeegse Lopertjes

Een heerlijk snoeppotje gevuld met Nijmeegse Lopertjes met de tekst 'hart lopertjes' en 'Je bent een kanjer'. Inhoud potje 300ml. Ook verkrijgbaar als 1 liter pot.

Hier vind je ons