Kookboek 'The Taste of Nijmegen'

Kookboek 'The Taste of Nijmegen'

€ 19,99

Hét kookboek in samenwerking met Nijmeegse horecaondernemers. Geniet thuis van de recepten van jouw favoriete restaurant of café!

Julie Dubbe (22) heeft in een maand tijd het kookboek The Taste of Nijmegen ontwikkeld. Ze vroeg Nijmeegse horecaondernemingen of zij ieder één recept wilden aanleveren. Deze recepten heeft Julie gebundeld en de tweede pre-order is inmiddels bezig. De opbrengst van het boek gaat naar de voedselbank, maar ze hoopt ook de horeca een handje te helpen. Julie vertelt ons in een interview over The Taste of Nijmegen, het belang van de horeca en haar leven als jonge Nijmeegse ondernemer.

De smaak van Nijmegen
Aan het kookboek doen maar liefst 25 horecaondernemingen mee. Zoals: Bairro Alto, Mia, ToKokoro Ramen, Fika, Cali, Credible, Bar Socio, Gaspár Bistro, Bagels & Beans, Eatery The Pancake en ga zo maar door. De variatie aan horecaondernemingen tekent een beeld van de smaak van Nijmegenaren. “Er staat van alles in, van lunch en ontbijt tot diners, desserts en dranken.” Ook de moeilijkheidsgraad verschilt: “Voor het ene recept ben je 15 minuten bezig, terwijl je voor het andere recept twee dagen in de keuken staat.” De veelzijdigheid van Nijmegen is ook terug te zien in de mogelijkheden voor eetgewoonten: “Meer dan de helft is vegetarisch (te maken) en een aantal recepten zijn veganistisch. Voor ieder wat wils!”

Dit ga je doen

Kookboek 'The Taste of Nijmegen'

Hét kookboek in samenwerking met Nijmeegse horecaondernemers met voor ieder wat wils!

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons