Kledinghangers Nijmeegse bruggen

Kledinghangers Nijmeegse bruggen

vanaf € 16,95

De knaapjes zijn ontworpen voor en door liefhebbers van deze bruggenstad. Koop een knaapje van de Waalbrug of een set van 4 met alle boogbruggen over de Waal.

De kledinghangers van het merk Neerlands Label zijn te koop Bij Dré. Bij Dré vind je alles wat Dré leuk vindt, speciaal uitgezocht voor jou. Van kinderspeelgoed, servies en lampen tot kleine meubelen en gadgets. Maar vooral: originele cadeauartikelen. De producten die je hier vindt zijn origineel en duurzaam.

Dit ga je doen

1

Nijmeegs knaapje Waalbrug

De klassieker. De Nijmeegse Waalbrug als Nijmeegs knaapje. De Waalbrug is uitgevoerd als een stalen boogbrug met opvallend kenmerk dat de boog tot onder het brugdek doorloopt in de brugpijlers, iets wat je in Nederland niet vaak ziet.

2

Nijmeegse knaapjes in cadeaudoos, set van 4 stuks

De set knaapjes bestaat uit de vier unieke kledinghangers van de Waalbrug, de Oversteek, de Ooypoort en de Spoorbrug-Snelbinder. Deze bruggen hebben met elkaar gemeen dat het boogbruggen zijn die over de Waal gaan bij Nijmegen. De knaapjes zijn ontworpen voor en door liefhebbers van deze bruggenstad.

3

Nijmeegs knaapje Waalbrug - Vierdaagse editie

Nijmeegse Vierdaagse, ook wel The Walk of the World genoemd, is één van de populairste meerdaagse wandeltochten van de wereld. De eerste dag van de vierdaagse lopen de wandelaars over de Waalbrug . Dit 4daagse knaapje is een herinnering aan de vierdaagse voor de wandelaars en bezoekers van de Nijmeegse Vierdaagse en de daarbij horende Vierdaagsefeesten.

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons