Bachkoor Nijmegen

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Werkzaamheden bij De Vereeniging: inrit en voordeur niet toegankelijk In verband met nieuwe bestrating van de inrit en werkzaamheden aan het bordes voor de hoofdingang, is de inrit niet toegankelijk en kunt u geen gebruik maken van de voordeur. U kunt het parkeerterrein zowel in- als uitrijden via de uitrit (zijde Sloetstraat) en u wordt omgeleid naar een andere ingang van...

Het oratorium Die Jahreszeiten is het laatste grote werk van Joseph Haydn en ongetwijfeld ook één van zijn vrolijkste. Met verbeeldingskracht en humor verbeeldt hij de jaargetijden op het platteland, waar een boer met zijn dochter en knecht monter aan het werk is.

Haydn creëerde een reeks uiteenlopende muzikale taferelen, zoals het ontwaken van de natuur na de winter, een spannende zomerse jachtpartij, de wijnoogst in de herfst en de warme huiselijke knusheid in de ijzige wintertijd.

Be my guest
Bij deze voorstelling organiseren wij ‘Be my guest’, een vrijblijvende ontmoeting voor de nieuwsgierige bezoeker. Tijdens de pauze en na afloop kunt u aansluiten bij de speciale ontmoetingsplek in het Grand Café. Onze gastvrouw ontvangt u hier en er is ruimte voor een drankje en een praatje.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • Niet leden€ 40,75 Gouden rang
  • Niet leden€ 38,25 Rang 1
  • Niet leden€ 34,25 Rang 2
  • Niet leden€ 30,25 Rang 3
img14098_orig.jpg

Hier vind je ons