Dagje uit in Nijmegen

Een duik in de geschiedenis of in een stomend bubbelbad. Struinen door de oudste winkelstraat van Nederland of langs de oevers van de Waal. Actief op de fiets of de golfbaan of juist heerlijk achterovergeleund op een terrasje. Nijmegen kán je voor dilemma’s zetten.

Of je nu houdt van fietsen, wandelen, zwemmen, schaatsen, golfen, bowlen of klimmen… Voor de niet-stilzitters onder ons is Nijmegen ideaal om lekker actief bezig te zijn. Maar ook om heerlijk te ontspannen!

Wandelen

Maak een stadswandeling door de historische binnenstad, verken de omliggende natuurgebieden, volg het eeuwenoude spoor van de Romeinen, wandel een route langs uitgestrekte wijngaarden of loop één van de befaamde Vierdaagseroutes.

Fietsen

Ontdek de highlights van de omgeving van Nijmegen vanaf je fiets! Fiets over dijken en langs rivieren, door bossen en over heuvels, langs historische plaatsen en kunstobjecten. Hier vind je de mooiste fietsroutes.

Strand Nijmegen

Voor een mooi strand hoef je niet naar de zee. Wanneer de zon doorbreekt, stromen de Waalstranden vol! Zwemmen in de Spiegelwaal, een strandwandeling maken langs wilde paarden, of ontspannen in een beachbar. In Nijmegen kan het allemaal!

Ontdek onze stad

Rondom Nijmegen

Ontdek de levendige historie en de glooiende natuur in het Rijk van Nijmegen!

Agenda

Er is altijd iets te doen.

Uit in Nijmegen