Vaderdag in Nijmegen

Zondag 16 juni is het weer vaderdag! Oftewel deze dag staat geheel in het teken van jouw vader. Maar wat kun je hem nu cadeau geven of met hem gaan doen? Wij geven je wat inspiratie!

Een mooi cadeau

Vaak is een dikke knuffel voor je vader al genoeg. Maar natuurlijk kun je vaders met meer blij maken. Maak een lekker bakje koffie, geef een ontbijtje op bed of koop een tof cadeau. 

Een mooie CD of LP voor zijn eigen collectie koop je bij Kroese. Wil je hem een blouse of mooie broek geven? Dan kun je zeker terecht bij Score of Dedicated. Is je vader een lezer, kijk dan eens bij Dekker vd Vegt. Je kunt hem ook een bezoekje aan een van de vele barbers geven in Nijmegen, zoals Daggers. Of verwen hem met een mooi horloge, hiervoor ga je natuurlijk naar Juwelier Eugène van Baal.

Ga op stap met pap!

Wil je juist wat gaan doen tijdens Vaderdag? Dan zijn er genoeg locaties om heerlijk te vertoeven! Ga samen burgers eten bij bijvoorbeeld Wally of Stoom. Of kies één van de vele leuke restaurants in Nijmegen.

Wat ook altijd gezellig is:

Wat is er nog meer te doen?

Voor vaders die van de buitenlucht, gezelligheid en biertjes houden: De Kaaij is terug! Kleiner maar fijner en lekker lang.. van 14 juni t/m 15 september. De ultieme locatie om heerlijk met je papa heen te gaan. 

Voor vaders met jonge kinderen, een theatrale ontdekkingstocht door de schouwburg door theatergroep Kwatta. Samen met je kids op zoek naar de Wizard. In deze ontdekkingstocht draait alles om één ding: thuis komen.

Voor de muzikale vaders kun je naar Het ArtEZ Big Collective begeleid door Frans Vermeerssen en Jasper le Clercq. Groovy en swingend Vaderdag vieren!

Voor de vaders met interesse in rivierklei. Zondag juni is Fabrikaat open om het archief van Nijmeegse kleisoorten te laten zien, proeven en voelen.

Zondag 16 juni geen tijd?

Gelukkig kun je ook op andere dagen Vaderdag vieren en is er nog genoeg te doen in Nijmegen, zoals:

  • donderdag 20 juni het concert van Phil Collins in 't Gofferpark;
  • 21 t/m 23 juni is Mout Bierfestival in het Julianapark;
  • TheaterAvenue is ook 21 t/m 23 juni in het Kronenburgerpark;
  • meld hem en jezelf samen aan voor de Bruggenloop op 28 juni.

 

Hoe jij Vaderdag met jouw papa ook indeelt, waarderen zal hij het zeker.

Geniet er samen van!

Ben jij ondernemer en bied jij een leuke actie aan tijdens Vaderdag? Laat het ons weten via info@intonijmegen.com