Koopzondag

In Nijmegen is het iedere zondag koopzondag en kun je dus iedere zondag shoppen. Alle winkels mogen op zon- en feestdagen open zijn, met uitzondering van nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Tijdens koopzondag Nijmegen zijn vrijwel alle winkels in het kern-winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open. Op deze site vind je van ieder bedrijf de exacte openingstijden.

Openingstijden winkels Nijmegen

De winkels in het centrum van Nijmegen zijn op koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Wil je zeker weten of jouw favoriete winkel open is? Bekijk dan het bedrijfsprofiel van de desbetreffende winkel op onze website bij het winkelaanbod.

Activiteiten tijdens koopzondag Nijmegen

Tijdens de koopzondagen is er vaak van alles te doen in de stad. Je kunt er heerlijk genieten van cultuur, winkelen, feest en uitgaan. Kom lekker winkelen tijdens de koopzondagen in Nijmegen en stap aan het einde van een fanatiek dagje shoppen één van de restaurants en cafés binnen. Of combineer je dagje winkelen met een bezoek aan theater of museum. In Nijmegen barst het daarnaast van de leuke evenementen en activiteiten. 

Parkeren tijdens het winkelen

Kom je met de auto? Kijk dan op onze pagina parkeren voor alle informatie over waar je het beste kunt parkeren. In Nijmegen kun je zowel in de stad parkeren (je betaalt dan uiteraard wat meer) als goedkoper erbuiten. Er zijn Transferia en parkeerterreinen net buiten het centrum. Natuurlijk kun je ook met de fiets of met het OV.