Cultureel Nijmegen pakt uit

Theater of film, muziek of dans. Cultureel Nijmegen heeft veel te bieden! En al helemaal nu de feestdagen voor de deur staan. Wij vroegen aan de grote podia van Nijmegen: waarmee pakken jullie uit? Ontdek hier de crème de la crème van het culturele aanbod in de stad!

Een steengoede musical in de Stadsschouwburg, het Pepernotencircus in De Lindenberg, een festival in Doornroosje of een Kerstfilmontbijt bij LUX: waar ga jij heen?

De Lindenberg pakt uit

Als je even rondneust door het programma van de Lindenberg kom je een hoop leuks tegen: een kindervoorstelling met een meereizend museum, het Pepernotencircus waarbij cursisten van de Lindenberg op de planken staan en een cabarettalent dat je de hele avond op het puntje van je stoel laat zitten. 

Lees verder...

LUX pakt uit

LUX, het arthouse en podium in hartje Nijmegen, is alle feestdagen geopend (dus op 24, 25, 26, 31 december én 1 januari). Wij zetten hun sint- en kerstprogramma's voor je op een rijtje! Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bijvoorbeeld genieten van een ontbijt of diner in combinatie met een Kerstfilm.

Lees verder...

De Bibliotheek pakt uit

Terwijl het buiten kouder wordt, biedt Bibliotheek De Mariënburg een aantal hartverwarmende programma's, zoals de Human Library. In december is er een muzikale luisterlezing en in januari gaat de bieb 'heel heel heel vies' het nieuwe jaar in...

Lees verder...

Doornroosje pakt uit

Poppodium Doornroosje trakteert op maar liefst twee festivals, Upon the My-O-My en Oscillator, die beide hun tweede editie ingaan. De line-up vind je hier. Ook vertellen de programmeurs waarom je deze festivals niet mag missen!

Lees verder...

De Stadsschouwburg & De Vereeniging pakken uit

De Vereeniging is verbouwd, reden voor een feestje! Ook de Stadsschouwburg pakt uit: in december wordt de gevel gesierd door een bijzonder lichtkunstwerk. Als klap op de vuurpijl staan er twee iconische voorstellingen op het podium: Ramses leeft! en ANNIE.

Lees verder...

Nijmegen viert de feestdagen! - De hele stad pakt uit:

De binnenstad pakt uit

Winterweken

Sinterklaas in Nijmegen