Marc Puyol-Hennin - Theatergroep Kwatta

"Theatergroep Kwatta werd in 2002 opgericht door artistiek directeur Josee Hussaarts. Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland met als thuisbasis Theater Het Badhuis in Nijmegen-Oost. Mijn naam is Marc, ik ben communicatieverantwoordelijke bij Kwatta. Wat zo bijzonder is aan Kwatta? Dat vertel ik je graag!"

 

"Kwatta maakt grenzeloos jeugdtheater, wat zich ook uit in de internationale vraag naar onze voorstellingen. Dat internationale en universele is een kwaliteit op zich, niet alleen een kenmerk. Het vormt de toekomstige wereldburgers van Gelderland en het raakt ook volwassenen. Een typische Kwatta-voorstelling zien in Theater Het Badhuis is daarom wat ik iedereen het warmst kan aanbevelen. 

Wat Kwatta’s jeugdtheater zo uniek maakt is in essentie dat het alle mogelijke kunstvormen integreert en het geschikt is voor iedereen van 4 jaar tot 99 jaar oud die met een open blik naar de wereld kijkt. Het is tegelijk uitdagend én inclusief, wat volgens mij een unieke combinatie is.

Ons doelpubliek zijn de kinderen. Daardoor richten we ons graag tot alle (jonge) gezinnen in Nijmegen, want in het vrijetijdsaanbod is Kwatta zowel uniek als nabij. Een voorstelling in Het Badhuis meemaken is gewoon een must. Ook al heb je geen kinderen of denk je al te oud te zijn. Kwatta’s teater laat niemand onberoerd en bovendien is Het Badhuis een zeer mooie en gezellige plek. Je krijgt er theater in de puurste vorm te zien in een kleine setting. Je kan de acteurs bijna aanraken.

Kom het binnenkort zelf beleven! Kwatta presenteert vanaf volgende week een gloednieuwe voorstelling voor iedereen. Blote Konten speelt tussen 9 juni en 31 oktober 2021 meermaals in Theater Het Badhuis. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kwatta.info"- Marc Puyol-Hennin

Theatergroep Kwatta

Daalseweg 262
6523 CD Nijmegen

Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

 

Dit vind je misschien ook leuk