6x leuke feestjes tijdens Koningsnacht 2023 in Nijmegen

De lente zit er weer aan te komen en iedereen begint al plannen te maken om naar buiten te gaan. Grote en kleine feestjes komen voorbij, maar de leukste is toch wel Koningsdag! Hoe kun je die nu beter inluiden dan met Koningsnacht? Wij tippen de leukste feestjes om de verjaardag van Koning Willem mee te vieren! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Heb je een tip? Mail de redactie!

1. 3G Outdoor Festival

3G Outdoor Festival is back! Tijdens Koningsnacht vind je een podium in de Molenstraat. Afro Bros, Diaz & Bruno, Dai$y en April Grey zullen samen met jou een feestje bouwen!

2. Uit Je Stekker Kingsnight Festival

Ga 26 april helemaal uit je stekker met niemand minder dan Special D! Afkomstig uit Duitsland brak hij met de hit 'Come With Me' door in de rest van Europa. Daarna maakte hij nog wat knallers, zoals 'Home Alone' en de JX-cover 'Nothing I Won't Do'. Tickets bestel je hier.

3. Kingsnight met Magic Tom & Yuri

Tijdens Koningsnacht vind je Magic Tom & Yuri in Merleyn: het anarchistische goochelduo van dit moment. Hun show is een mix van theater, punk, magie dans en vooral heel veel komedie! Tickets kosten 5 euro.

4. Faberplein presenteert: Maximariënburg

Maximariënburg weer terug van weggeweest op het Faberplein! Je bent hier aan het juiste adres voor een biertje en muziek tijdens Koningsnacht (én Koningsdag). Gezellig wordt het zeker!

5. Koningsplein

Iets verderop vind je het Koningsplein waar zowel Koningsnacht (vanaf 18.00 uur) als Koningsdag goed wordt gevierd! Dit jaar verzorgt de band Vangrail de muziek. Hits die thuishoren in de top 2000, zoals nummers van Bon Jovi, Hazes, Queen en Billy Joel komen voorbij. 

6. Subcultuur Kingsnight

Hard van buiten, zacht van binnen. Subcultuur Koningsnacht is wederom gemaakt volgens authentiek recept. Opgebouwd uit rauwe groovy lagen, om het glazuur van de tanden te bijten. Zowel voor zoetekauwen als de fijnproevers. Met achter de draaitafels Saoirse, Gabrielle Kwarteng, Paquita Gordon, Ineffekt en meer. Tickets bestel je hier

 

Dit vind je misschien ook leuk...