5x feestvieren op Koningsdag 2023 in Nijmegen

Het is weer zover: Koningsdag 2023! Nijmegen pakt op 27 april groots uit, dus zet deze feestjes alvast maar in je agenda. Happy Kingsday!

1. Froday | Kingsday Special

Op 27 april verzamelt de Froday Fam zich bij Strandbar Stek voor een Kingsday Special. Het brengt je de lekkerste Afro en Amapiano sounds voor een onvergetelijke Koningsdag. Bekijk de volledige line-up hier.

2. Faberplein presenteert: Maximariënburg

Maximariënburg is weer terug van weggeweest op het Faberplein! In de komende weken maken ze het programma tijdens Koningsdag (én Koningsnacht) bekend. Eén ding staat vast: gezellig wordt het zeker!

3. Oranjepop

‘De zon gaat weer op voor Oranjepop!’. Trap het festivalseizoen af met goede muziek en een relaxt sfeertje. Optredens van onder andere Bente, Naaz, Wies, Bumble B Boy, The Haunted Youth en meer. Online koop je tickets voor slechts 10 euro.

4. Koningsdag bij café De Driesprong

Gezellig Koningsdag vieren in het café doe je bij De Driesprong in Nijmegen-West. Vanaf 14.00 uur staat Koningsdag bij de 3sprong in het teken van muziek van eigen bodem, met Hazes, Alberts, Froger en andere Hollandse helden! Gratis entree, gratis hapjes!

 

5. Koningsdag op de Grote Markt

Of neem een bezoekje aan de Grote Markt tijdens Koningsdag! Ook daar gaat het los, entree is gratis.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...