5x de leukste speelgoedwinkels

Of je nu op zoek bent naar knuffels, blokken, spelletjes, boeken of barbies. In Nijmegen vind je het vast en zeker in een van onze speelgoedwinkels! Ontdek hier waar jij het beste kunt slagen:

1. Blokkenpiloot

Bij De Blokkenpiloot, LEGO speciaalzaak, in de Lange Hezelstraat vind je het complete assortiment van LEGO (het beroemde speelgoedmerk uit Denemarken). Dus houd je van bouwen? Loop hier eens naar binnen, want dat is zeker de moeite waard.

2. De Regenboog

Een van de grootste speelgoedwinkel in Nijmegen en eentje die je niet mag missen: de Regenboog. Ze hebben van alles... houten speelgoed, boeken, knuffels, de creatiefste knutselpakketten en nog veel meer. Dus wil je even goed rondneuzen, ga dan naar deze speelgoedzaak.

3. Moenen en Mariken

Ben je helemaal into spelletjes? Memory, Monopoly Junior, Mens Erger Je Niet, Twister en ga zo maar door. Moenen en Mariken heeft het allemaal! Het is een spellenspeciaalzaak met spellen van toen én nu.

4. De Engelbewaarder

De Engelbewaarder is al sinds 1983 een kinderparadijs met speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Met hun jarenlange kennis en verschillende soorten speelgoed, helpen zij jou met het kopen van het perfecte item.  

5. Wonder For Kids

Wonder For Kids in Nijmegen heeft een super leuk assortiment met allerlei speelgoed voor kinderen. Vooral voor baby's hebben ze van alles! Van boekjes tot knuffels en van een stapeltoren tot aan bijtringen. 

Dit vind je misschien ook leuk