7x meubelwinkels in Nijmegen

Kijk je al jaren tegen een kale muur aan? Staat je tv-meubel alleen nog maar overeind met behulp van duct tape? Of verander je gewoon graag om de zoveel maanden van interieur? Speciaal voor jou hebben we een aantal leuke interieurwinkels in Nijmegen op een rijtje gezet. Van brocante tot design en van gloedje nieuw tot een tweede leven. Je vindt het allemaal in de onderstaande woonwinkels!

1. Deja Vu

Bij Deja Vu in de Houtstraat wordt het interieur gezien als een verlengstuk van jezelf. Neem daarom alle tijd om een meubel goed te bekijken en uit te proberen. Verspreid over vier etages vind je meubels en woonaccessoires van meer dan 100 verschillende merken. De producten hier hebben een verhaal, bijzonder productieproces, een vleugje humor of zijn fair-trade.

2. Het Heydenrijk

Het oude pand in de Lange Hezelstraat, waar woonwinkel Het Heydenrijck in is gevestigd, is een plaatje om te zien. En ook als je door de witte pilaren heen naar binnen stapt word je omarmt door de gezellige sfeer in de winkel. Binnen kun je terecht voor robuuste maar ook zachte landelijke meubelen en woonaccessoires. Mocht je er zelf even niet uit komen dan maken ze hier graag tijd om je te voorzien advies.

3. Housewolf

Nieuw in de Lange Hezelstraat is Housewolf. De winkel voor jou als je wat meer van het minimalistische en typisch Scandinavische stijltje bent. Zo worden alle meubelen en woonaccessoires ook echt uit Scandinavië geimporteerd. Naast een leuke vaas of mooi vloerkleed kun je hier ook terecht voor je keuken en badkamer.

4. Vivre Interieur Authentique

Wanneer je graag een nieuwe bank of tafel wilt maar ook sustainability een belangrijk onderwerp voor je is, dan is Vivre wat voor jou. Net buiten het centrum van Nijmegen worden hier antieke meubels gerycled en krijgen ze zo een tweede, derde of soms wel een vierde leven! Gegarandeerd dat je met iets thuis komt dat niemand anders heeft.

5. De Museumwinkel

Voor echt iets opvallends in je interieur moet je bij de Museumwinkel in de van Welderenstraat zijn. En dat wat ze hier verkopen wel erg bijzonder is, blijkt uit het feit dat mensen uit heel Nederland en Europa de winkel bezoeken. Wat dat bijzonders dan is? Prachtige decoratieve opgezette vlinders, insecten, vogels en andere dieren. Verder ook nog mineralen, sieraden, stolpen, skeletten, schedels en fossielen.

Bekijk de collectie

6. Homestock

Bij Homestock, in de Marikenstraat, vind je een mix aan interieurstijlen terug. Design, industrieel, vintage en alles wat daar tussenin zit. Hierdoor is er ook voor ieder budget wel wat te vinden. Wanneer je door de winkel loopt word je verrast door de dymanische presentatie en niet vanzelfsprekende combinaties. Gegarandeerd dat je hier met een hoofd vol inspiratie vandaan komt.

7. Het Goed

Hou je wel van een bonte verzameling in huis? Of tover je graag zelf een krukje of oude kast om tot iets totaal nieuws? Ga dan eens snuffelen bij kringloopwinkel Het Goed, net buiten het centrum van Nijmegen. Voor een leuk prijsje tik je hier zo een mooie spiegel, tv-meubel of andere woonaccessoires op de kop.

Dit vind je misschien ook leuk