6x lekker en gezond eten in Nijmegen

Op zoek naar voedzame hotspots waar je een gezonde maaltijd kunt scoren? Wij tippen voor alle healthy food fans een aantal plekken in Nijmegen waar dat kan! 

 

1. Smaakrijk Lunch & Zo

Ambachtelijk, biologisch en streekproducten. Dat zijn de drie peilers waar Smaakrijk Lunch & Zo op steunt. Je vindt in deze hippe lunchzaak de meest pure producten als gezonde salades en frisse fruitsappen.

Lange Hezelstraat 12, Nijmegen

2. Bairro Alto

Verscholen achter de drukke ‘Grote Markt’ in Nijmegen vind je Bairro Alto. Geniet op deze plek van goedgevulde borden met verse en zoveel mogelijk lokale producten. Denk aan yoghurt met muesli, rijkelijk belegde broodjes en gezonde salades.

Kannenmarkt 6, Nijmegen

3. Yoghurt Barn

Yoghurt-liefhebbers opgelet: speciaal voor jou bestaat er Yoghurt Barn. Traditioneel, frozen, dik, dun, met of zonder lactose; je kunt helemaal los. Biologisch, vers en verantwoord, maar vooral loei lekker! Stel je eigen yoghurt(feestje) samen of kies één van de specials.

Lange Hezelstraat 13, Nijmegen

4. Saladebar MUNT

MUNT is de eerste saladebar in Nijmegen. Op de menukaart staan gezonde salades, healthy lekkernijen, bowls, soepjes en verse sappen. Toegevoegde suikers of e-nummers? Ho maar. Puur, vers en gezond, dat is waar MUNT voor staat.

Betouwstraat 28, Nijmegen

5. Bhalu

Voor een vegan ontbijt, lunch of avondmaal kun je terecht bij Bhalu. Denk maar aan smoothiebowls, bietenpannenkoeken en fruitsapjes. Na het eten nog wat tijd over om tot rust te komen? Boek dan een yoga-sessie in de ruimte onder het restaurant.

Bloemerstraat 95, Nijmegen

6. Tati

Alles op de menukaart van Tati is veganistisch. Bezoek Tati voor ontbijt, lunch, diner, borrel en high tea. Ze maken er zoveel healthy food als je maar wenst!

Koolemans Beynenstraat 80, Nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk...