5x leuke feestjes tijdens Koningsnacht 2022 in Nijmegen

De lente zit er weer aan te komen en iedereen begint al plannen te maken om naar buiten te gaan. Grote en kleine feestjes komen voorbij, maar de leukste is toch wel Koningsdag! Hoe kun je die nu beter inluiden dan met Koningsnacht? Wij tippen de leukste feestjes om de verjaardag van Koning Willem mee te vieren! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Heb je een tip? Mail de redactie!

1. 3G Outdoor Festival

3G Outdoor Festival is back! Tijdens Koningsnacht vind je een podium in de Molenstraat. The Partysquad, Diaz & Bruno en Hato zullen onder andere samen met jou een feestje bouwen!

2. Uit Je Stekker Kingsnight Festival

Ga 26 april mee op een muzikale wereldreis door het dansbare verleden van de 90’s en 00’s. Samen met Strandbar Stek slaat NYMA Terrein de handen in een. Wat dacht je van Walk on Water, King of my Castle en Sandstorm? Tickets bestel je hier.

3. Kingsnight met Magic Tom & Yuri

Tijdens Koningsnacht vind je Magic Tom & Yuri in Merleyn: het anarchistische goochelduo van dit moment. Hun show is een mix van theater, punk, magie dans en vooral heel veel komedie! Tickets kosten 5 euro.

4. Faberplein presenteert: Maximariënburg

Maximariënburg weer terug van weggeweest op het Faberplein! In de komende weken maken ze het programma tijdens Koningsnacht (én Koningsdag) bekend. Eén ding staat vast: gezellig wordt het zeker!

5. Café Sjors & Sjimmie Nijmegen

Café Sjors & Sjimmie Nijmegen start om 17:00 met de lekkerste 90’s & 00’s classics. Daarnaast komt The B Machine langs, zij laten je zien hoe je een feestje bouwt met disco, funk and soul…and a little bit of dance op het Koningsplein (waar anders)!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...