5x cadeautips voor Moederdag

Een kus of knuffel geven zal deze Moederdag niet gaan, tenzij je nog thuis woont natuurlijk. Stop daarom maar wat extra liefde in een mooi cadeau om je mams mee te verrassen in deze gekke tijd. Wij hebben de leukste opties in Nijmegen voor je op een rijtje gezet, van boeket tot borrelbon! Met deze opties scoor je zeker:

1. Het bloemetje

Misschien wel het meest populairste moederdagcadeau: een mooi boeket. Zeker nu iedereen zoveel binnen zit, is het extra leuk om zo’n kleurige bos bloemen op tafel te hebben staan. In de stad kun je bij Decora en Jacco Otten terecht voor een mooi boeket. De Nijmeegse bloemisterij Krayenhoff heeft zelfs een handige webshop waarmee je de bloemen meteen bij het ouderlijk huis kunt laten bezorgen. Speciaal moederdag hebben ze daar nu een ‘Lieve mama’-boeket met roze rozen, oranje gerbera’s en ander vrolijks.

3. Leuks voor later

Vind je het juist leuk om je moeder in de watten te leggen tijdens een dagje uit? Veel Nijmeegse ondernemers verkopen cadeaubonnen, dus je kunt vast iets plannen voor na de lockdown. Een gezellige lunch of uitgebreide high tea doet het altijd goed. Maar op je kunt via Help de Horeca ook een bon halen voor een avondje borrelen bij De Pelgrim, Pacho of Ultimo. Daar vind je trouwens een cadeaubonnen voor een dagje bubbelen en relaxen bij De Thermen of Sanadome. Zoals je moeder zou zeggen: ‘wat in het vat zit, verzuurt niet’.

4. Speciale bezorging

Normaalgesproken zouden jullie misschien samen de stad in gaan voor een lunch, maar dat kan ook gewoon thuis! Een hoop Nijmeegse horeca-hotspots doen nu aan bezorging of afhaal. Op elk moment van de dag kan er dus een lekkere snack of maaltijd worden afgeleverd bij je ma. Een ontbijtje van Gesha, New Dutch voor lunch, een box van Café Daen bij de borrel of diner van Bar Socio. Wij zouden er wel blij van worden!

5. Iets om uit te pakken

Geef je liever een blijvend cadeau? Iets leuks voor in huis, mooie sieraden of een goed boek bijvoorbeeld, dan kun je gelukkig terecht bij een heleboel Nijmeegse webshops. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de digitale etalage van MOOD conceptstore, Dekker vd Vegt of Bleshyou.

Ook in de winkelstraten gaan steeds meer deuren open. Onder andere Sissy-Boy, Rituals en Dille & Kamille hebben de schappen vol liggen met toffe opties voor moederdag. Ga wel alleen de stad in als je geen gezondheidsklachten hebgt en let op die 1,5 meter afstand.

Sommige ondernemers hebben ook speciale acties:

Dit vind je misschien ook leuk: