9x borrelen tot in de laatste uurtjes in Nijmegen

Vakantie in eigen stad! Daar hoort natuurlijk heerlijk borrelen bij tot in de late uurtjes… trek de fles bubbels maar alvast open, want wij delen met jou dé zomer hotspots! Veel plezier.

1. Strandbar Stek

Hotspotalert! Strandbar Stek, de gloednieuwe strandbar aan de Waal is vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur ’s nachts geopend. Proef het echte strandgevoel, met het mooiste uitzicht. Er staat veel lekkers op het menu; van een mojito cocktail tot het Nijmeegse biertje Brug 1936 van Kronenburger.

2. De Achtertuin

Grote blokken beton omhelzen het bamboe en het houten raamwerk van stadsoase: de Achtertuin. Een fijn plekje op het Vasim terrein waar het goed vertoeven is. Van speciaalbiertjes, pizza uit de zelfgemaakte steenoven tot aan de kimchi tosti. Woensdag tot en met zondag tot 00.00 uur…

3. Why Not

Why Not, geopend van dinsdag tot en met zondag tot 22.00 uur. Bestel een borrelplank XL en maak een keuze uit één van de ‘festive drinks’. Cheers!

4. Hubert

Hubert is een culturele broedplaats die zich heeft genesteld op een vrijgegeven industrieterrein temidden in de wijk Hazenkamp. Woensdag tot en met zondag geopend. Van woensdag tot en met zondag blijf je er heerlijk lang na borrelen tot 00.00 uur.

5. Ultimo

Ultimo, een restaurant en wijnbar zonder pretenties, gewoon heerlijk eten met fantastische wijnen. Bestel daarbij hun heerlijke huisgemaakte charcuterie, een échte passie van de eigenaar Pepijn. Ultimo is woensdag tot en met maandag geopend tot 22.00 uur.

9. Hotel Credible

In Hotel Credible verblijf je niet, je bént er. En als je er bent, dan is de kans groot dat je blijft. Omdat je zo lekker zit te kletsen, kijken, rummikuppen, chillen én borrelen. Je geniet er van de warme sfeer, de mensen en de muziek. Hotel Credible is elke dag geopend tot 00.00.

Dit vind je misschien ook leuk: