Binnenstad pakt uit

Nijmegen staat volop in het teken van uitpakken. Van mooie verlichting in de binnenstad tot aan leuke acties en activiteiten. Van heerlijk uit eten voor en tijdens de feestdagen tot aan cadeaus kopen in de winkels. Want er zijn veel enthousiaste ondernemers die staan te poppelen om jou in hun winkel te ontvangen! Ben jij klaar om uit te pakken? Lees dan verder. 

Cadeaus die je met liefde koopt en geeft

Het is weer december, de maand van feestdagen. Dat betekent dat we ons klaarmaken voor avonden met lekker eten, gezelligheid en cadeaus. Maar heb jij het perfecte cadeau nog niet in huis? Geen zorgen. Wij hebben de beste winkels gevonden met duurzame, leerzame en unieke verrassingen. Voor de jongsten tot de oudsten: het is onmogelijk om niet te slagen!

Hier vind je de perfecte cadeaus

Het regent kortingen

Het uit Amerika overgevolgen Black Friday begint al een begrip te worden in Nijmegen. Vrijdag 29 november is de dag waarop ondernemers kortingen, leuke acties en activiteiten aanbieden in de binnenstad. Maar ook in december regent het kortingen in Nijmegen. Dus of je nou op zoek bent naar de perfecte outfit of naar de lekkerste delicatessen: je kunt je helemaal uitleven!

Ga deze dag eens niet voor de hoofdstraten met de grote ketens, maar slenter door straatjes zoals de Lange HezelstraatVan Welderenstraat en de Bloemerstraat. Hier loop je gegarandeerd leuke concept stores en boetiekjes tegen het lijf.

Tip: kijk eens bij het winkelaanbod en zoek je favoriete winkels uit om te gaan shoppen.  

Langer shopplezier

Cadeaus shoppen om uit te pakken doe je in Nijmegen. Aangezien we allemaal wel een cadeautje willen geven en niet altijd tijd hebben om te shoppen, zijn de meeste winkels vaker en langer open op de volgende dagen:

  • Black Friday extra koopavond (vrijdag 29 november): 09.30 – 21.00 uur
  • Extra koopavond i.v.m. Sinterklaas (woensdag 4 december): 09.30 – 21.00 uur
  • Winkels langer open (maandag 23 december): 09.30 – 21.00 uur
  • Tweede Kerstdag (donderdag 26 december): 12.00 – 17.00 uur

De binnenstad heeft nog meer afwijkende openingstijden. Via onze website en social media houden we iedereen op de hoogte. 

Wanneer wordt er nog meer uitgepakt?

Nijmegen gaat zich tijdens de Nijmeegse Winterweken van 14 december t/m 5 januari helemaal uitleven. Een film kijken in de Stevenskerk? Dat kan! Ook kun je naar een bierproeverij, een yogaconcert, met de kids naar een lampionnenoptocht en nog veel meer. Bekijk het programma van de winterweken per week:

Check de agenda - & laat je verrassen