X-MAS Selfiehouse Marikenstraat

In de Marikenstraat is er van 16 december 2022 t/m 8 januari 2023 een X-mas Selfiehouse in Nijmegen. Waar dit foto kiekje gevestigd is? Je vindt ons in de Marikenstraat nr 47-51.

De deuren zijn geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op oudjaarsdag en feestdagen zijn we gesloten. Op de andere dagen kan er naar binnen worden gegluurd of een foto worden gemaakt van de etalages.

Wat is er te zien in het X-mas Selfiehouse Nijmegen

  • Ga op de foto met de kerstachtige eyecatchers!
  • Neem een duik in de ballenbak en leg een polaroid kerstkaart kiekje vast
  • Doe mee met de win actie; maak je tofste kerst selfie en deel deze met #nijmeegsewinterweken en #kerstinnijmegen. Elke week maken wij via Instagram een winnaar bekend. Wat er valt te winnen? Een cadeau naar keuze van de door jouw gekozen winkel in de binnenstad t.w.v. €15,00.
  • Silent Disco (kerst) meezingers, zittend in de ballenbak. Durf jij een nummertje mee te zingen?
  • De Nijmeegse WinterWensbox; wat is jouw speciale wens voor een dierbare? Laat weten wat jouw wens is voor een ander deze Winter en stop hem in de Nijmeegse WinterWensbox! Van 16 dec. t/m 6 januari kun je jouw wens op deze locatie inleveren. De uitreiking van de wensen die uitkomen is op zondag 8 januari in de Stevenskerk. Meer informatie hierover vind je bij het Nijmeegse Winterweken programma in de Stevenskerk.
  • Daarnaast zullen de kerst helden iedereen verwonderen met informatie over de binnenstad van Nijmegen en bezoekers voorzien van een cadeauroute. Je kunt maar beter goed op de hoogte zijn, voor de leukste cadeaus onder kerstboom.

RUIL JE CADEAUTJE KAST
In het X-mas Selfiehouse is een wand geplaatst, waar bezoekers in de gelegenheid worden gesteld een cadeautje om te ruilen. In samenspraak met de ondernemers van de Marikenstraat, zal hier nog een verdere draai aan gegeven worden. Middels de gezamenlijk communicatie uitingen, zal men hierover worden ingelicht.

16 december 2022 t/m 8 januari 2023, Marikenstraat nr 47-51
Op vertoon van een kassabon van minimaal €15,00 van een Nijmeegse binnenstad ondernemer mag je het Selfiehouse betreden.

Nijmeegse Winterweken

Nijmegen, daar wil je naartoe in de Kerstvakantie! Een lichtsculpturenroute inclusief toffe muziekquiz, voorstellingen, live muziek en straattheater; je vindt het allemaal in de binnenstad tijdens de Nijmeegse Winterweken. Van 17 december t/m 8 januari geeft Nijmegen licht in het donker, onder andere door maar liefst negen grootste indrukwekkende lichtsculpturen te laten schitteren.

Lees meer