Peter Pannekoek

DNA. Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst geven? Max. 6 kaarten per persoon.

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’, het Algemeen Dagblad schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn op Oudejaarstroon’ en met Pauperkabouter introduceerde hij een nieuw landelijk begrip. 

Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.

Contact

Adres:
Stadsschouwburg Nijmegen
Keizer Karelplein 32 H
6511 NH Nijmegen
Plan je route
Afstand:
Koop je tickets

Let op! Dit evenement is uitverkocht

Openingstijden

  • Uitverkocht Vrijdag 24 februari 2023 om 20.00 uur
  • Uitverkocht Donderdag 23 februari 2023 om 20.00 uur
  • Uitverkocht Woensdag 22 februari 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 24,50

Hier vind je ons