The Big Draw expositie "Glimpse"

Van 1 juli t/m 25 augustus is de nieuwe expositie in het Papengas pand te bezichtigen. De expo is een inkijkje in het internationale ‘Manga en Anime Subculture’ project van de Big Draw Nijmegen/Gelderland.

De nieuwe expositie "Glimpse" is 1 juli geopend.
Van 1 juli t/m 25 augustus is de nieuwe expositie in het Papengas pand te bezichtigen. De expo is een inkijkje in het internationale ‘Manga en Anime Subculture’ project van de Big Draw Nijmegen/Gelderland. We laten alvast 8 nationale werken zien van de honderden werken die vanaf september getoond gaan worden. In september organiseren wij diverse exposities en Artist Alleys in 6 steden in Gelderland.

Alle 8 kunstenaars zijn stuk voor stuk professionals die vrijelijk de grenzen van de kunst overschrijden en hun eigen wereldbeelden creëren met fictieve, intuïtieve ideeën en grenzeloze verbeeldingskracht. We starten deze expo met Nederlandse kunstenaars.
Ze zijn nationaal of internationaal bekend en sommige zijn al wereldwijd bekend. Vanaf september komen er ook werken van Japanse kunstenaars bij. Vanaf 2022 gaan we verder met Zuid-Koreaanse Manga en Anime kunstenaars.

Openingstijden

  • dagelijks t/m 25 augustus 202112.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Kenmerken

Hier vind je ons