Metallica in Symphony

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Rockband Scream Inc is zó goed dat ze zelfs de goedkeuring van Metallica frontman James Hetfield kregen. En Metallica-fans over de hele wereld roemen de sound van deze tributeband. In hun thuisland Oekraïne zijn de concerten dan ook al sinds de oprichting in 2008 in een mum van tijd uitverkocht.

Tijdens deze nieuwe Europese tour staat Scream Inc. niet alleen op het podium: in navolging van het legendarische negende album ‘S&M’ van de heavymetalband Metallica, beklimmen ze de Nederlandse concertpodia samen met een volledig symfonisch orkest. Het is twintig jaar geleden dat het album ‘S&M’ door Metallica live werd opgenomen samen met het San Francisco Symphony Orchestra. Het succes was overweldigend. Als officiële Metallica coverband is Scream Inc. de enige band ter wereld die de setlist van ‘S&M’ met een orkest speelt.


Zodra de vloer onder je voeten begint te rommelen weet je dat er iets bijzonder te gebeuren staat: de virtuoze muziek van Metallica en de chemie tussen band en orkest zijn onvergetelijk voor iedere liefhebber van rockmuziek.

www.metallicainsymphony.nl

Deze voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • Niet leden€ 49,00 Gouden rang
  • Niet leden€ 44,00 Rang 1
  • Niet leden€ 39,00 Rang 2
  • Niet leden€ 34,00 Rang 3
img14840_orig.jpg

Hier vind je ons