George van Houts, Kom PloTT - Deel II

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Let op: De aanvangstijd van deze voorstelling is gewijzigd. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Theatercollege over verbijsterende complotten.

Twee seizoenen geleden maakte George van Houts indruk met Kom Plot, een theatercollege over de aanslagen op de Twin Towers en de hiermee samenhangende ‘conspiracy theories’. Na 75 voorstellingen en meer dan 150.000 weergaven op YouTube vraagt dit initiatief om een vervolg, een deel II. De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding, en dat geeft reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rondom de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11. Als ironisch extra bespreekt hij een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die wel degelijk waarheid zijn gebleken, zoals de Gladio-affaire, plus een reeks absurde samenzweringen waar je hartelijk om moet lachen. Want waren er niet eigenlijk twéé Titanics? En heeft Stanley Kubrick in 1968 de volledig-in-scène-gezette maanlanding gefilmd? Kortom, K…

Lees verder

Let op: De aanvangstijd van deze voorstelling is gewijzigd. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Theatercollege over verbijsterende complotten.

Twee seizoenen geleden maakte George van Houts indruk met Kom Plot, een theatercollege over de aanslagen op de Twin Towers en de hiermee samenhangende ‘conspiracy theories’. Na 75 voorstellingen en meer dan 150.000 weergaven op YouTube vraagt dit initiatief om een vervolg, een deel II. De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding, en dat geeft reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rondom de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11. Als ironisch extra bespreekt hij een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die wel degelijk waarheid zijn gebleken, zoals de Gladio-affaire, plus een reeks absurde samenzweringen waar je hartelijk om moet lachen. Want waren er niet eigenlijk twéé Titanics? En heeft Stanley Kubrick in 1968 de volledig-in-scène-gezette maanlanding gefilmd? Kortom, Kom PloTT wordt wederom een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest.

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Lees minder

Contact

Adres:
De Lindenberg
De Lindenberg
Ridderstraat 23
6511 TM NIJMEGEN
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • € 18,50
George van Houts, Kom PloTT - Deel II

Hier vind je ons