Nyma Drive-in Markt

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

In deze drive-in bieden cateraars hun producten aan in verspakketten om thuis klaar te maken.

Het festivalseizoen is afgelast, we moeten met z'n allen binnenblijven, een uitstapje naar een festival zit er helaas niet in dit jaar. Als on…

Lees verder

Het festivalseizoen is afgelast, we moeten met z'n allen binnenblijven, een uitstapje naar een festival zit er helaas niet in dit jaar. Als ondernemers uit de branche wordt er een flink beroep op onze creativiteit gedaan om te kunnen overleven. Daarnaast blijven veel boeren, tuinders, (festival-)cateraars en leveranciers van horeca zitten met enorme overschotten. Vanuit dat perspectief ontstond het idee voor de Nyma Drive-in Markt. Zie je het al voor je? In deze drive-in bieden cateraars hun producten aan in verspakketten om thuis klaar te maken. Je komt ze gewoon met de auto (en op anderhalve meter afstand) afhalen en je hoeft er niet eens voor uit te stappen! De drive-in is namelijk alleen bedoeld en ingericht voor de verkoop van pakketten. Dus geen event, geen entertainment, geen consumptie op locatie - maar je haalt wel smakelijke, verse en lokale producten in huis.

Hoe werkt het?

  • Het is de bedoeling dat je als bezoeker in je voertuig blijft zitten en de gemarkeerde route rijdt. Vervolgens kom je bij het 'Het checkpoint'.
    Hier zal een medewerker middels een bestelformulier de bestelling opnemen. Op 1,5 meter afstand uiteraard! Onze medewerker geeft onze bestelling door aan het magazijn waar alles wordt klaargezet.
  • Hierna vervolg je de route en rij je door naar 'De bank' waar je kunt betalen. Let op PIN ONLY! De pinautomaat zal worden aangeboden op een tool van tenminste 1,5 meter. Deze wordt na iedere aanraking gedesinfecteerd. 
  • Klaar om door te rijden naar het 'magazijn'. Et voila, onze medewerkers staan, aan bijrijderskant, klaar met je bestelling en zullen deze via het raam (of ergens anders in het voertuig indien gewenst) in de auto zetten.

Kortom, een initiatief waarbij onze locals worden gesupport én je niet in deze anderhalve meter-maatschappij de drukke supermarkt in hoeft. Win-win!

Bekijk het evenement op Facebook: www.facebook.com/NymaDriveInMarkt/

Lees minder

Contact

Adres:
6541 AH Nijmegen
Plan je route
Afstand:
Nyma Drive-In Markt

Hier vind je ons