Jansen & de Boer i.s.m. Theater Gnaffel, Flat (6+)

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen.

Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen, ook als je bijna honderd bent. Willem woont i…

Lees verder

Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen.

Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen, ook als je bijna honderd bent. Willem woont in de Wegflat aan de Flatweg. Een flat waar alleen ouderen wonen, waar iedere dag gelijk is aan de dag ervoor of de dag die nog moet komen. Willem moppert heel erg veel. Wat moet hij anders doen de hele dag? Als alles altijd hetzelfde is, ga je vanzelf heel veel mopperen. Wanneer de kamer naast de zijne vrijkomt en er een nieuwe buurvrouw in de Wegflat komt wonen, verandert alles. Plots wil hij niet meer mopperen! Plots kan hij weer lachen. Met de buurvrouw wordt er zelfs heel veel gelachen! Met de buurvrouw wil hij wel dansen, zingen en heeft hij weer zin in alles. Maar het geluk lijkt van korte duur wanneer het samenzijn van de ouderen wordt bedreigd door een naderende verhuizing. Dat kan Willem niet zomaar over z’n kant laten gaan! Toch?

tekst en regie: Jansen & de Boer | Spel: Noralie Jansen en Willeke de Boer | Muziek: Jan Paul de Bondt | Coaching: Elout Hol | Decor: Liesje Knobel en Mirja Bons

Elout Hol, Artistiek Leider Theater Gnaffel
“Mooie ideeën, een goed verhaal en prachtige liedjes; het werd een spannende, grappige en ontroerende voorstelling. ‘Flat’ is een pareltje geworden.”

Theaterkrant:
"een hartverwarmend liefdesverhaal dat iedereen in de zaal zal doen glimlachen"
"Jansen en De Boer zijn een sterk duo. Ze springen goed in op de reacties van de jonge toeschouwers en ook hun onderlinge samenspel is grappig en scherp."
"warm en sympathiek" 

Lees minder

Contact

Adres:
De Lindenberg
De Lindenberg
Ridderstraat 23
6511 TM NIJMEGEN
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • € 12,50
Jansen & de Boer i.s.m. Theater Gnaffel, Flat (6+)

Hier vind je ons