Barbara Pravi

Barbara Pravi is een Franse zangeres en muzikante met Servische en Iraanse roots. De 27-jarige schitterde op het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam met haar nummer ‘Voilà’.

Barbara schrijft al haar muziek zelf en doet dat op een traditionele wijze en zich laat zich inspireren door zangers als Jacques Brel en Edith Piaf. Soms schrijft ze ook voor andere artiesten zoals voor de beroemde Franse zangers als Yannick Noah en Chimène Badi. Haar lied 'Voilà' is een kennismaking met zichzelf een artiest die lang in de schaduw is gebleven maar waarin haar emoties worden onthult. Het nummer is afkomstig van Pravi’s debuutalbum dat dit najaar uit zal komen.

Als gepassioneerd strijder voor vrouwenrechten nam Barbara deel aan de opname van ‘Debout les femmes’, het officiële lied voor de Franse vrouwenbevrijdingsbeweging (Mouvement de Libération des Femmes). Ze wordt dan ook elk jaar op 8 maart gevraagd als spreker op de viering van Internationale Vrouwendag.

Er worden ook tickets via Doornroosje verkocht, samen zorgen wij voor dit prachtige concert. Daarnaast is er géén pauzedrankje.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:
Koop je tickets

Let op! Dit evenement is uitverkocht

Openingstijden

  • Vrijdag 1 april 2022 om 20.00 uur

Prijzen

  • Niet leden€ 22,00 Vrije stoelkeuze
  • € 22,00 Vrije stoelkeuze

Hier vind je ons