Salvador Sobral

Eerder lieten wij je al weten dat het concert van Salvador Sobral op 28 maart 2020 vanwege de situatie rond het COVID-19 virus is verplaatst naar 30 november 2020. Het concert is nu opnieuw verplaatst en wel naar 2 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor dit optreden. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op de nieuwe datum, dan is het nu mogelijk om kaarten te

Met de hoogste finalescore ooit greep Salvador Sobral de spotlight op het Eurovisie Songfestival 2017 met zijn inzending Amar Pelos Dois. Nu komt de Portugese singer-songwriter voor het eerst naar Nederland met zijn soulvolle, door jazz beïnvloede songs.

Zijn langverwachte tweede album ‘Paris, Lisboa’ is geïnspireerd op twee steden die het opnameproces hebben beïnvloed. Tevens is het een ode aan de filmklassieker ‘Paris, Texas’ (1984) van Wim Wenders. De songs zijn niet alleen in het Portugees, maar wisselen af met Spaanse, Engelse en Franse teksten.

Live wordt Sobral ondersteund door een drietal Portugese topmuzikanten, waaronder de geprezen jazzpianist Júlio Resende.

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Doornroosje.

Contact

Adres:
Stadsschouwburg Nijmegen
Keizer Karelplein 32 H
6511 NH Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Openingstijden

  • dinsdag 2 november 2021om 20.00 uur

Prijzen

  • Niet leden€ 36,00 Eenheidsprijs

Kenmerken

Hier vind je ons