Poppenspelvoorstelling door Vertelbedrijf

Een vrolijk, nieuw tafelpoppenspel, gespeeld door Femke Klein, verhalenverteller & poppenspeler bij Vertelbedrijf in Nijmegen. Een voorstelling in een mooi landschap, met als hoofdpersoon de kleurige Johannes, die de kleuren in de wereld brengt!

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

 Een vrolijk, nieuw tafelpoppenspel, gespeeld door Femke Klein, verhalenverteller & poppenspeler bij Vertelbedrijf in Nijmegen. Een voorstelling in een mooi landschap, met als hoofdpersoon de kleurige Johannes, die de kleuren in de wereld brengt! Verder spelen er sta-popjes mee, door mij zelf gemaakt van wol en vilt: Vier grijze, oude, wijze vrouwen en mannen en zes mensfiguren in verschillende kleuren.  

De voorstelling duurt ong. 30 min. waarna men nog even in de poppenkamer mag kijken. Het vindt plaats in het Huiskamertheatertje in Nijmegen-Groenewoud, op zo. 23 april, vr. 28, za. 29 en zo. 30 april, en za. 6 en zo. 7 mei 2023, telkens om 10.00 uur en 11.15 uur. De kosten per gezin zijn € 25,- (excl. 9 % BTW). Meer informatie én reserveren bij Femke Klein via https://vertelbedrijf.nl/huiskamertheatertje/ 

Contact

Vertelbedrijf
Jan Willem Passtraat 59
6525 CN Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • Begeleiders€ 27,25 per gezin incl. BTW

Hier vind je ons