Sean Taylor live @ Get U Concerts

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Op zaterdag 23 sept. staat Sean Taylor op het podium van GetU Concerts te Nijmegen (voorheen Cozy Concerts).

Sean Taylor is een internationale toertroubadour. Zijn liedjes zijn het best te omschrijven als roots; beïnvloed door blues,…

Op zaterdag 23 sept. staat Sean Taylor op het podium van GetU Concerts te Nijmegen (voorheen Cozy Concerts).

Sean Taylor is een internationale toertroubadour. Zijn liedjes zijn het best te omschrijven als roots; beïnvloed door blues, americana, jazz, spoken word en folkmuziek. Naast productief songwriter is hij ook een multi-instrumentalist; een zanger, gitarist, pianist en mondharmonicaspeler. Hij speelt 100 optredens per jaar en toert over de hele wereld, waaronder optredens op Glastonbury (akoestisch podium), Cambridge Folk Festival, Port Fairy Folk Festival (Aus), Ramblin Roots Festival (NL), Avignon Blues Festival (FR), Harvest Time Blues Festival (IRL), Blue Balls Festival (CH) en vele andere wereldwijde evenementen. Hij opende voor Robert Cray, John Fogerty, John Mayall, Neville Brothers, Tony Joe White, Band Of Horses, Richard Thompson, Eric Bibb en vele andere legendes. Sean Taylor toert solo en met zijn band. Alleen bij uitzonderlijk talent wordt een singer-songwriter zonder band geprogrammeerd bij Get U Concerts; Sean Taylor is zo’n uitzondering. Met één enkele gitaar laat hij zien wat hij daar allemaal mee kan doen; het is alsof er tegelijkertijd een bas- slag- en sologitaar klinkt. Daarnaast speelt hij ook nog zeer verdienstelijk piano en begeleidt zich op de mondharmonica. Echt iedereen is na afloop razend enthousiast over deze veelzijdige artiest in een simpel zwart T-shirt én met een bak talent!
Erik Bib over Sean: "Sean Taylor is een geweldig getalenteerde moderne troubadour wiens oprechte, doordachte liedjes je naar binnen trekken. Ik heb het genoegen gehad om het podium met hem te delen. Hij swingt. Check hem!"
Danny Thompson over Sean: ''Een fijne jonge muzikant, songwriter en geweldige gozer. Ik heb niets dan bewondering voor de toewijding aan zijn vak.' Sean Taylor staat met zijn warme ietwat hese stem bekend als politiek geëngageerd en is tevens een begenadigd verteller.

Het concert start om 20.30 uur en vindt plaats in de Sint Jacobskapel aan de Glashuis 4 te Nijmegen. Tickets te koop via https://getuconcerts.nl

Prijzen

  • € 16,00

Hier vind je ons