Gladiator Live in Concert

Vanwege de situatie rondom het Covid-19 virus is dit programma verplaatst naar woensdag 2 maart 2022. Verkoop tickets bij externe partij. Algemene voorwaarden van externe partij zijn van toepassingCineConcerts en Cinema in Concert brengen de epische film Gladiator naar De Vereeniging Nijmegen.Gladiator is de veelbekroonde film van Ridley Scott uit 2000 en betekende de legendari

Meer dan 140 personen zullen het podium betreden: topmusici en koorleden die zorgen voor een uniek samenspel tussen de epische filmscènes en één van de succesvolste soundtracks uit de filmgeschiedenis! Speciaal voor Gladiator Live vliegt Britse dirigent Timothy Henty over naar Nederland.

Het wordt een ongelofelijke belevenis die u meesleurt in een wervelende cinema-ervaring. Dé kans om één van de beste en meest onvergetelijke films ooit te zien in een unieke setting.

"A general who became a slave. A slave who became a gladiator. A gladiator who defied an emperor.”

Original version with Dutch subtitles

Noordpool Orkest
Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden afgelopen jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar en stonden ze in theaterzalen met onze Love Actually in Concert shows.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Openingstijden

  • Woensdag 2 maart 2022 om 20.00 uur

Hier vind je ons