Night Fever - The Very Best of the Bee Gees

Night Fever the very best of the Bee Gees komt terug naar Nijmegen! Na twee eerdere, compleet uitverkochte, avonden in De Vereeniging keert Night Fever terug met ‘Nights on Broadway.’     

Bereid je voor op een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap, uitgebreid met twee muzikanten. Groots, indrukwekkend en dit theaterseizoen alleen in de grootste zalen van ons land te zien.

De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa.  Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. Een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Openingstijden

  • zondag 16 januari 2022om 20.00 uur

Prijzen

  • Niet leden€ 43,00 Sta-concert

Kenmerken

Hier vind je ons