Luister Nijmeegse podcasts

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Alles weten over interessante Nijmegenaren? In zijn podcast 024/7 gaat Joris van Meel bijna een uur lang in gesprek met stadsgenoten.

Alles weten over interessante Nijmegenaren? In zijn podcast 024/7 gaat Joris van Meel bijna een uur lang in gesprek met stadsgenoten. Hij vraagt doeners en makers naar hun achtergrond, inspiratiebronnen en ideeën. Luister bijvoorbeeld de aflevering terug met burgemeester Hubert Bruls of het interview met Emile van der Staak, de chef van De Nieuwe Winkel.

Dennis Gaens, de oud-stadsdichter van Nijmegen heeft de podcast Dit is, een podcast over ‘wat dan ook’, zoals hij het zelf omschrijft. De onderwerpen lopen uiteen van fermentatie tot de maanlading en verdwalen. Ook interessant: ‘Dit is Sociale onthouding’. Vorige week verscheen de podcast tijdelijk dagelijks als 7 vrienden van Dennis een radiodagboek bijhouden tijdens hun sociale isolatie.

Geschiedenisliefhebbers kunnen zich met de podcast De Oversteek laten meevoeren naar het Nijmegen van september 1944. In 10 afleveringen worden de verhalen verteld van de 48 gesneuvelde militairen die betrokken waren bij de Waaloversteek. Maak kennis met onze bevrijders!

Contact

Adres:
Centrum Nijmegen
6511 KA Nijmegen
Plan je route
Afstand:
Podcasts Hubert Bruls

Hier vind je ons