Moggûh! (6+)

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Hoe klinkt lekker eten? Hoe klinkt het als je boos bent? Hoe klinkt verdrietig? Hoe klinkt verveling? Hoe zing je geluk? Allemaal zaken die aan de orde komen tijdens de voorstelling Moggûh! voor kinderen van de leeftijd 6 tot en met 9 jaar.

We volgen een ‘normale’ dag uit het leven van een scholier waarin stem en emotie de hoofdrol spelen. Kinderliedjes van overal over de wereld en de prachtige koormuziek van Sweelinck tot nieuw gecomponeerde muziek wekken op het toneel een gekke, ontroerende en magische muzikale wereld op. Tandenpoetsen kan uitmonden murmelend en proestend Bachoraal, een swingend Surinaams tel-lied maakt van een saaie rekenles een feestje en een baby wordt getroost met een prachtig Turks slaapliedje.

Tijdens de voorstelling zingen de kinderen samen met de leden van Ah, Cappella! en worden ze betoverd door magisch mooie stukken uit het koorrepertoire van Sweelinck tot Ligeti. We maken deze voorstelling met de zangers van Ah, Cappella!, regisseur Bart Oomen, educatie-ontwikkelaar Emma Rekers en componist/arrangeur Leonard Evers, die tevens de artistieke leiding over dit project heeft.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • € 10,00 Vrije stoelkeuze
  • Niet leden€ 15,00 Vrije stoelkeuze

Hier vind je ons