Gluren bij de Buren – Theater Het Badhuis

Op zondag 30 juni wordt een veelkleurig programma gepresenteerd onder de noemer Gluren bij de Buren, een jaarlijks terugkerend cultureel evenement in Nederland dat de tuin van bewoners als decor gebruikt voor optredens van artiesten.

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Op zondag 30 juni wordt een veelkleurig programma gepresenteerd onder de noemer Gluren bij de Buren, een jaarlijks terugkerend cultureel evenement in Nederland dat de tuin van bewoners als decor gebruikt voor optredens van artiesten. Tijdens het evenement treedt lokaal talent op, letterlijk op het gras van de buren. En ook Theater Het Badhuis doet mee!
Hans Hamers, zanger-liedschrijver, treed drie keer op. Hans speelt eigen werk: Nederlandstalig luisterlied, met teksten gebaseerd op ervaringen tijdens reizen, maar die ook situaties uit het leven van alledag kunnen beschrijven. Van bluesy tot pop-ballads, soms ingetogen, soms expressief, maar steeds met een eigen stijl. De starttijden zijn 13:45 / 15:15 / 16:45 en het evenement is gratis te bezoeken. Kijk voor meer info op https://theatergroepdehorde.nl/2024/05/23/gluren-bij-de-buren/.

Contact

Theater Het Badhuis
Daalseweg 262
6523 CD Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons