Luister Radio Macaroni

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Op deze livestream vanuit het Honigcomplex gaan we elk weekend experimenteren met het uitzenden van alle dingen die Nijmegen zo leuk maken: DJ-sets, live-optredens en zelfs een eigen talkshow met onze Angela Verkuijlen! 

Nu alle evenementen, horeca en culturele instellingen op zijn gat liggen, vinden we het wel erg stil worden in Nijmegen. Daarom hebben Het Zusje van DebbieEcolichtGreat Things en Stijn Audio de handen ineen geslagen en starten we met iets nieuws: Radio Macaroni! Op deze livestream vanuit het Honigcomplex gaan we elk weekend experimenteren met het uitzenden van alle dingen die Nijmegen zo leuk maken: DJ-sets, live-optredens en zelfs een eigen talkshow met onze Angela Verkuijlen! Zie het als een portie positieve energie in tijden van quarantaine en social distancing.

Aanstaande vrijdag gaan we voor het eerst live en trapt het Zusje van Debbie af met haar eigen VrijMibo. Tussen 17:00 en 19:00 kruipen Koko Kelly en de Broer van Debbie achter de decks. Om en om én op veilige afstand uiteraard!

De livestreams volg je vanaf Facebook of Instagram en zullen daarna ook terug te kijken zijn op Youtube

Contact

Adres:
Honigcomplex
Waalbandijk 20 -22
6541 AJ Nijmegen
Plan je route
Afstand:
Radio Macaroni

Hier vind je ons