Marillion with Friends from their Orchestra

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Let op: Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen, er is vrije plaatskeuze. Kaartverkoop gaat via ticketmaster. De Engelse band Marillion is uitgegroeid tot een goed geoliede progrockmachine die zelfs tijdens epische nummers van zeventien minuten de spanning moeiteloos vasthoudt. Met 38 jaar op de teller is de band inmiddels mijlenver verwijderd van de...

Marillion keert terug naar De Vereeniging met een uitgebreide bezetting van muzikanten - met het In Praise of Folly String Quartet, plus Sam Morris op hoorn en Emma Halnan op fluit.


In december 2017 speelde Marillion een uitverkochte show in The Royal Albert Hall, het snelst verkopende concert in de carrière van de band. Het concert werd door zowel de fans als de critici geprezen als 'een van de beste concerten in de geschiedenis van Marillion'. De opname van de show "All One Tonight" is sindsdien uitgebracht op DVD, Blu-Ray, CD en vinyl en stond in 5 landen bovenaan de hitlijsten.


Marillion zal nummers spelen uit hun carrière van 14 albums met Steve Hogarth, die in 2019 het 30e jaar van zijn toetreding tot de band viert.

Deze voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • Niet leden€ 19,50 Eenheidsprijs
  • € 12,50 Eenheidsprijs
img12632_orig.jpg

Hier vind je ons