Fiesta Latina: een Zuid-Amerikaans zomerconcert

Philharmonie Nijmegen verandert deze zomer in ‘Una Banda Sinfónica' en speelt om 11 uur op zondag 23 juni heerlijke Spaanse en Latijns-Amerikaanse dansmuziek in de Hortus in Nijmegen. Het belooft een zwoel zomerconcert te worden met aanstekelijke ritmes en feestelijke klanken.

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Philharmonie Nijmegen verandert deze zomer in ‘Una Banda Sinfónica' en speelt om 11 uur op zondag 23 juni heerlijke Spaanse en Latijns-Amerikaanse dansmuziek in de Hortus in Nijmegen. Het belooft een zwoel zomerconcert te worden met aanstekelijke ritmes en feestelijke klanken. Verwacht klassieke flamenco, uitbundige mariachi-muziek en de relaxte vibes van de Buena Vista Social Club. In de tropische tuin van de Hortus reizen we van Spanje via Cuba naar Mexico en Venezuela, en weer terug.

Het wordt een feestje, voor jong en oud: de muziek klinkt als cadeautjes in een Mexicaanse piñata of als ingrediënten in een tropische cocktail. Probeer dan maar eens stil te blijven zitten… Met deze muziek schijnt hoe dan ook de zon!

Contact

Hortus Nijmegen
d'Almarasweg 22 d
6525 DW Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • € 15,00

Hier vind je ons