Metropole Orkest, Maarten Heijmans, Jenny Arean e.a.

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Tien jaar geleden stierf Nederlands grootste chansonnier Ramses Shaffy. Zoals hij zelf zong: We zullen doorgaan! Het wereldberoemde Metropole Orkest laat horen hoe levend zijn werk nog altijd is.

De bekroonde zanger/acteur Maarten Heijmans, vooral bekend van zijn rol als Ramses in de gelijknamige televisieserie, zingt samen met andere vocalisten van nu de mooiste Shaffy-nummers. Zoals Lucas Hamming, singer-songwriter en ster in de musical All Stars. En Janne Schra, die met OK onlangs een ‘weldadig relaxte plaat’ (OOR) uitbracht. U hoort bovendien twee legendarische Nederlandse sterren: zangeres Jenny Arean en fluitist Thijs van Leer, die ooit als musicus begon bij Ramses Shaffy.

De Shaffy Cantate, Sammy, Pastorale en natuurlijk Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder: een louterend concert. U hoort en ziet hoe Ramses als icoon van een generatie een unieke inspiratiebron werd voor velen.


Deze avond is een samenwerking van Het Koninklijk Concertgebouw, Metropole Orkest en het Ramses Shaffy Fonds Voor Jonge Kunstenaars. Deze door Ramses zelf opgerichte stichting steunt jonge professionals in de kleinkunst en het muziek- en theatervak.

Contact

Adres:
Concertgebouw De Vereeniging
De Vereeniging Café-Restaurant
Keizer Karelplein 2 d
6511 NC Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • Studenten€ 42,00 Rang 1
  • Niet leden€ 45,00 Rang 1
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 42,00 Rang 1
  • Studenten€ 37,00 Rang 2
  • Niet leden€ 40,00 Rang 2
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 37,00 Rang 2
img13562_orig.jpg

Hier vind je ons