50 Jaar Woodstock! PEACE, LOVE & MUSIC in 't goffertpark

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

In het weekend van 15-18 Augustus is het exact vijftig jaar na dato dat in Bethel het eerste Woodstock festival plaatsvond. Zondag 18 augustus zal het Openluchttheater de Goffert in Nijmegen omgetoverd worden tot een festivalterrein.

In het weekend van 15-18 Augustus is het exact vijftig jaar na dato dat in Bethel het eerste Woodstock festival plaatsvond. Zondag 18 augustus zal het Openluchttheater de Goffert in Nijmegen omgetoverd worden tot een festivalterrein waar de ‘tweede editie’ van dit roemruchte Woodstock Festival zal worden gehouden. Een dag vol Peace, Love & Music als eerbetoon aan één van de ’50 moments that changed the history of rock & roll’.

Gelouterde tributebands en -acts uit de hele wereld brengen een ode aan hun helden: Janis Joplin (Australië), The Who (UK), Jimi Hendrix, Santana (Venezuela) en nog vele, anderen.

Een van de hoogtepunten deze zondag is dat Leo Lyons, oprichter van Ten Years After, die zelf met deze band op Woodstock stond, nu 50 jaar later – met zijn bluesrock trio Hundred Seventy Split een set vol louter Ten Years After-klassiekers zal komen spelen.

Be There & Spread the peace ✌

Contact

Adres:
Openluchttheater de Goffert
Steinweglaan 2
6532 AE Nijmegen
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • ▶︎ Early Birds 27,50 (inclusief servicekosten)
    ▶︎ Voorverkoop: 32.50 (inclusief servicekosten)
    ▶︎ Dagkassa: 37,50
Woodstock Nijmegen

Hier vind je ons